alerta

La ciutat de València es prepara per a celebrar les tradicionals festes falleres en un any en què s’ha anunciat que la ciutat mantindrà el nivell d’alerta antiterrorista com a mesura de seguretat, tal com s’ha assegurat esta setmana en la reunió de la Junta Local de Seguretat Ciutadana.

“Tindrem unes Falles segures com sempre, fins i tot una mica més, i així vull transmetre-li-ho a tots els valencians i a totes aquelles persones que vindran i que probablement seran més que altres anys”, ha assegurat l’alcalde de València, Joan Ribó.

L’alcalde ha valorat que “els mecanismes de comunicació entre les diferents forces i cossos de seguretat, protecció civil, bombers, etcètera, estan funcionant cada vegada millor”. “Estan coberts tots els aspectes que corresponen a cadascuna de les força policials, amb el control de la pirotècnia per part de la Guàrdia Civil, de la seguretat viària per part de la Policia Local…”.

El Delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, per part seua, ha enviat un missatge de tranquil·litat a la població però sense obviar que “per part dels cossos policials es mantindrà el grau de prevenció que correspon al nivell d’alerta antiterrorista 4 de baixa intensitat en què ens trobem”. Seguidament ha assenyalat que “també activarem un pla especial de lluita contra els furts i de millora de l’atenció de les denúncies. Tots els dispositius estan coordinats i s’actualitzaran dia a dia”.

Falla Cuba-Literato Azorín renuncia a realizar el espectáculo de luces

Un bonobús fallero permitirá viajar de forma ilimitada durante las fiestas