La Falla Tio Pep, Plaza de la Reina- La Paz- Sant Vicent , comissió que homenatja en les seues Falles al València Club de Futbol en el centenari de la seua fundació, presenta la seua llibret aquest dissabte en el camp de Mestalla.

La comissió plantarà en la seua falla gran una reproducció “facsímil” de “El lleó de Mestalla”, monument que en 1925 van costejar els socis i afeccionats de l’entitat esportiva, i la seua falla infantil està realitzada per Ceballos I Sanabria i està íntegrament dedicada al València Club de Futbol, per la qual cosa han decidit triar el camp de Mestalla com el lloc més especial per a presentar el seu llibret.

La vinculació de la falla amb el club ve dels inicis de la fundació quan el València feia els seus primers passos esportius. En 1925 un grup d’afeccionats, entre els quals es trobava Luis Casanova, que posteriorment seria president emblemàtic del club i de la falla, va decidir plantar una falla en la plaça de Canalejas, al costat del palau del Marquès de Dosaigües on tenia la seua seu el club, molt prop de la falla. A més molts dels jugadors del València van ser i són fallers de la comissió.

La presentació dels llibrets, tant infantil, com el major ,tindrà lloc el dissabte a les 12h a la sala Vip del camp de Mestalla, i ja només quedarà esperar a Falles per a veure plantades les dues falles en les quals el centenari del club serà el protagonista.

El Valencia C.F desfilarà en l´ ofrena el dia 18 de març