Expojove

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat esta setmana la nova edició d’Expojove, que se celebrarà a Fira València des del pròxim 26 de desembre fins al 4 de gener.

El lema d’esta nova edició de Expojove és “Llegim”, que marca com a eixos centrals la lectura i la literatura per a tots els públics. “Apostem per la lectura com a element temàtic d’esta nova edició, ja que considerem important fomentar la imaginació dins del món de la infància i de la Joventut”, ha explicat Fuset.

Durant esta edició, Expojove torna als pavellons 6, 7 i 8 del Fòrum Nord de Fira València, on es podran gaudir al llarg de més de 44.000 metres quadrats de múltiples activitats d’oci per a tots els públics. El regidor Pere Fuset ha afirmat que “este nou espai, utilitzat fins a l’edició de l’any 2011-2012, servirà per a complir l’objectiu marcat des de Cultura Festiva d’ampliar l’oferta familiar de Expojove al públic adolescent”.

Les activitats programades per la Regidoria de Cultura Festiva tindran lloc en els pavellons 6 i 7 de Fira València; un espai de més de 9.000 metres quadrats que albergaran cinc escenaris diferents on es desenvoluparan 20 espectacles de 15 companyies escèniques -actuacions musicals, teatrals, contacontes i màgia- i 15 tallers per a tots els públics com per exemple manualitats, doblatge, narració de detectives i por, lectura oral, ‘booktrailer’ i cursos de lectures.

Pere Fuset durant la presentació d’Expojove 2018-19.

Entre les actuacions previstes, es realitzaran 14 espectacles diaris entre els que destaquen el músic Dani Miquel, el grup Pop Corn’s de Maduixa Teatre, Glüps Band, el musical sobre Robin Hood o el mag Jammes Garibo. També, els assistents i participants podran gaudir de Tirant lo Blanch, Alícia, Pinotxo, Sherlock Holmes, els espantacriatures i Geronimo Stilton, entre d’altres.

A més del programa corresponent a la regidoria de Cultura Festiva, se celebraran altres activitats en els pavellons més pròxims com, per exemple, una fira d’atraccions i una zona d’esports junt a la presència de les diferents marques que col·laboren en la celebració d’Expojove.

L’horari establit per a esta edició serà d’11.00 a 20.00 hores; a excepció del dia 31, dia de Cap d’any, que obrirà de 10.00 a 14.00 hores, i el dia 1 de gener, de 16.00 a 21.00 hores.

El Palau de la Generalitat celebrará la Navidad con un amplio programa de actividades