L’exposició del Ninot està oberta al públic des de dissabte passat 2 de febrer, es pot visitar de dilluns a dijous, de 10h a 20h, ininterrompudament, i de divendres a diumenge, de 10h a 21h (la taquilla tanca mig hora abans que l’exposició).

El preu de les entrades per al públic general és de 3 euros; per a grups d’adults 2 euros i per a grups d’adults a partir de 20 persones 2 euros amb una entrada gratis (cada 20 persones); per a grups de discapacitats el preu és de 1’50 euros i gratuït per als acompanyants prèvia sol·licitud a reservas@cac.es.

El preu també és de 1’50 euros per als escolars, com l’entrada reduïda (aplicable a nens de 4 a 12 anys, discapacitats, majors de 65 anys i socis de la Ciutat de les Arts i les Ciències).

A més, totes aquelles persones que presenten en taquilles una entrada de l’Exposició del Ninot, podran gaudir del Museu Faller de forma gratuïta.

Es preveu també la realització d’una àmplia varietat d’activitats culturals complementàries organitzades pel Museu Faller de València, que permetran als assistents aprofundir en el ric patrimoni cultural de les Falles en els seus diversos vessants.

L’exposició estarà oberta fins als pròxims 14 i 15 de març, quan es comunique el veredicte que salvarà a un ninot infantil i a un altre gran de les flames. Serà també, quan els membres de les diverses comissions falleres de València podran desplaçar-se fins al Museu Príncep Felip per a recollir els seus ninots.

Los abuelos, las mujeres y el centenario del Valencia C.F protagonistas en la Exposición del Ninot

Paja de arroz para construir fallas y edificios