Evacuan de madrugada un conocido hotel de Dénia
Una imagen del incendio.

Eren les quatre de la matinada quan desenes de viatgers d’un famós hotel de La Marina Alta s’han vist obligats a eixir del llit i abandonar les seues habitacions a causa d’un incendi.

El foc s’ha originat en una zona de magatzematge exterior del hotel Port Dénia, pròxim a la platja de la Marineta i als afores del nucli urbà de la localitat. Les flames s’han estès a la rampa d’accés a les cuines on hi havia cartons amuntegats generant-se una gran fumera.

Diverses dotacions del parc comarcal de Dénia s’han desplaçat per a sufocar les flames. A més, aquests han procedit a desallotjar cadascuna de les habitacions de l’establiment vacacional.

Malgrat la magnitud del fum, també present en alguns corredors, no han hagut ferits. No obstant això, l’hotel ha comptat amb l’assistència d’una ambulància de Servei Vital Bàsic (SVB) que s’havia desplaçat per a atendre possibles víctimes.

L’incendi ha sigut apagat amb rapidesa i a les 06.00 hores els hostes han pogut tornar a les seues habitacions. Finalment tot ha quedat en un esglai que no ha hagut de lamentar víctimes mortals. Ara s’investigaran les causes del sinistre.