Desenes d’estudiants “donen carabasses” a l’horta valenciana

La Fundació Valenciana d'Agricultura i Medi ambient ha organitzat una jornada escolar per a ensenyar als més xicotets a conrear carabasses ecològiques.

Els horts urbans de Sociópolis han tornat a rebre a desenes d’escolars per a participar en el cultiu de carabasses ecològiques. Esta iniciativa impulsada des de la Fundació Valenciana d’Agricultura i Medi Ambient cerca impulsar la pràctica de la plantació, una activitat cada vegada més desarrelada de la ciutat però que és vital per a subministrar els aliments de tots els ciutadans.

El Col·legi Oller de València i el Col·legi Públic Pare Manjón han sigut els dos centres que hui han impartit les seues classes en l’horta valenciana. Allí s’ha fet pedagogia sobre la importància del cultiu i la figura de l’agricultor sense oblidar un element clau: l’alimentació sostenible.

Des de FUVAMA tenen clar que continuaran apostant per estes iniciatives d’ensenyament. I és que inculcar als xiquets de hui els valors agrícoles serà clau perquè els adults del futur cuiden i conserven l’horta valenciana.