eSports

El Llevant Unió Esportiva organitzarà el 9 i 10 de desembre de 2017 en l’Estadi Ciutat de València el Torneig  «Levante eSports International Cup by Philips hue» en modalitat 1vs1 de FIFA18. Este serà el primer Torneig d’eSports celebrat en un estadi de futbol en el nostre país. En l’esdeveniment, hi haurà dues competicions, una professional, amb 1.500€ en premis, i un altre amateur, amb 600€.
TORNEIG PRO

La competició professional tindrà lloc durant tots dos dies, en un format de millor d’un i doble eliminació; la gran final es disputarà abans de la trobada de Lliga Santander corresponent a la jornada 15 que enfrontarà a Llevant UD i Athletic Club, mentre que el lliurament de premis es realitzarà sobre el terreny de joc al descans d’aquest xoc.

En la competició, 16 clubs professionals estaran representats per 16 dels millors jugadors de FIFA18 d’Europa, i les partides es podran seguir en streaming des de twitch.tv.

Equips participants:

TORNEIG AMATEUR

Paral·lelament al Torneig Professional, es disputarà un amateur amb un contingent d’inscripció de 64 jugadors que hauran d’abonar 10€. Amb la inscripció, els jugadors rebran un “Welcome Pack” amb articles de regal dels patrocinadors del Torneig.

El lliurament de premis es realitzarà en el terreny de joc en el descans del Llevant UD – Athletic Club

A més, els jugadors del Torneig Amateur podran convidar a un acompanyant que tindrà accés a les zones d’hospitality reservades per a participants.

El campió del Torneig s’embutxacarà 400 euros, mentre que el subcampió es portarà 200 euros.

Per a poder inscriure’s hauran d’entrar en levanteud.com/esportscup

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE

YOUTUBE GAMING

Vols tenir el control absolut del que veus en directe?, avança, pausa i torna a reviure cada moment des de la plataforma de reproducció de vídeo número u en el món.

Gaudeix del màxim nivell de competició de Llevant UE eSports International Cup en la millor qualitat dins de la plataforma número u en Video-on-Demand, i comenta-la en directe amb la resta d’espectadors utilitzant el teu compte de Google.
TWITCH LIVESTREAM

Eres més de Kappa i HeyGuys?, també pots seguir en directe i xatejar amb tots els espectadors a través del nostre canal de Twitch.

Diverteix-te amb la plataforma més coneguda dins dels esports electrònics pel que fa a Streamings, i assega’t part de la família en formar part de l’entusiasta xat de la plataforma d’Amazon.