escapes

Posar a prova el nostre intel·lecte pot ser divertit si ho fem en companyia. Des de fa uns quants anys la ciutat de València compta amb els anomenats Fuita rooms o jocs d’escapismo on cal treballar en equip per a eixir d’una habitació plena de proves.

Una història, una habitació ambientada i 60 minuts són les eines que tens a mà per a resoldre el misteri. Es poden fer des de 2 fins a 15 persones, depenent el joc.

Quan vols posar a prova el teu intel·lecte de manera divertida? Tria un d’aquests cinc jocs que t’oferim i que comence la partida!

Mind Factory

Qui no ha somiat a introduir-se dins d’una piràmide, un búnquer on hi ha una bomba atòmica o fins i tot cercar pistes pels voltants de la teua ciutat?

En Mind Factory pots triar entre 4 temàtiques amb diferents nivells perquè trieu el que més o agrade: el misteri de Nefertiti, Venjança de Moriarty, Retorn al futur i la Història de la rosa daurada… tots tenen en comú una cosa: 60 minuts per a resoldre-ho. Ho trobaràs en ple centre de València, al Carrer de Castelló, 10.

The lock room

Aquest és perfecte per a aquells que els apassiona el món dels atracaments a bancs o viure el que seria la fi del món. Amb dos jocs en sala i un de transportable, aquesta fuita room et deixarà amb ganes de més. Ací et trobaràs amb dues temàtiques: Atracament a Central Park i Projecte C. Encara que si vols donar una festa i sorprendre els teus convidats, pots contractar el joc trasnportable de Projecte C. Si tu i els teus amics voleu posar-vos a prova només heu d’anar al carrer Salvador Almenar, 33 en el barri de Benimaclet.

The exit

Per a superar estes proves has de ser amant o coneixedor del món de la presó. Si t’agradaria realitzar un pla de fugida de la presó o salvar a la humanitat d’un desastre nuclear The exit és el teu lloc. Pots triar entre Presó: Pla de fuita o búnquer nuclear, tots dos dissenyats perquè vives una experiència autèntica. Si queres endinsar-te en algun d’aquests llocs, només has d’acudir al Carrer Pere Bonfill, 6 a Ciutat Vella.

Cronos

El meravellós dels jocs d’escapisme és que et permet endinsar-te llocs que mai abans havies accedit. Des d’un vaixell pirata, la cripta on està enterrat un faraó o fins i tot una missió de rescat on hauràs de treballar mà a mà amb la Policia. En Cronos es poden complir tres missions: El Galelón, La tomba perduda o El rescat. Aquest últim també ho ofereixen per a esdeveniments propis o menjars d’empresa. No et perdes una experiència única d’enfrontar-te a proves d’intel·lecte durant seixanta minuts al carrer Sevilla, 13 en Ruzafa.

Mystery Rooms

El món de la màfia de Chicago dels anys 30, la NASA o fins i tot, una cripta familiar encantada es donen cita en Mystery Rooms, la fuita room més gran de tota València que està en el barri de Benimaclet. Compta amb sales ambientades que et teletransportarán a una sala de la NASA on dedéis resoldre la Missió Omega; endinseu-vos en una cripta madita amb la qual tendreis que acabar en La Maledicció de la Cripta o entrar en un saló de joc i esbrinar què ha passat abans d’escapar en Màfia: saló de joc. Trieu la dificultat i la reserveu un dia al carrer Emili Panach, 2 (Benimaclet).

T’atreveixes amb els desafiaments?