Enric

Amb les eleccions autonòmiques i municipals cada vegada més pròximes els partits comencen a perfilar les llistes dels seus candidats. El president de Les Corts Valencianes, Enric Morera, ha sigut l’últim a anunciar la seua participació en les primàries de Compromís amb l’objectiu d’estar dins del procés que conformarà la llista autonòmica de la coalició.

“Com sabreu, en breu se celebraran les primàries de Compromís, on s’elegiran als candidats i candidates de les pròximes eleccions valencianes. És per això que vull comunicar-vos que he decidit presentar-me per a ajudar i consolidar el Govern del Botànic i assumir nous reptes“, ha declarat Morera.

De moment es desconeix quina serà la fórmula de primàries triada per a formar les llistes encara que s’espera que la formació política explique el procés pròximament. En el cas de les últimes eleccions, Morera va ser el número dos de la llista per València amb Mónica Oltra en primer lloc, una situació que podria repetir-se el pròxim mes de maig.

María José Català elegida como candidata del PP a la alcaldía de Valencia