Quan està quasi finalitzant el mes de novembre, València es transforma i la il·luminació Nadalenca comença a envair els carrers, places i com no els centres comercials.

El tret d’eixida a la campanya nadalenca el posa ,com sempre, un dels centres comercials per excel·lència: Nuevo Centro ,que arranca el nadal amb el tradicional acte d’encés de llums.

Bombai, el trio valencià d’èxit a nivell nacional, posarà la banda sonora a la inauguració del Nadal. La seua música sonarà en directe després de l’encés de les llums nadalenques del centre comercial.

Les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, acompanyades de les seues respectives Corts d’honor, juntament amb el grup valencià Bombai seran els encarregats d’inaugurar el Nadal en Nuevo Centro.

L’acte se celebrarà hui divendres 22 de novembre a les 19 hores a l’esplanada exterior de Nuevo Centro.

Una forma entranyable i animada de donar la benvinguda a l’època més emotiva de l’any,que realitzarà el seu encés iniciant la campanya pre-nadalenca amb la qual es pretén obtindre grans beneficis abans de començar amb els dies més forts de vendes.