autobuses

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha anunciat el canvi de ruta de tres línies que circulen per la ciutat: 9 (La Torre – Albereda), 14 (Forn d’Alcedo/Pinedo – Pl. Ajuntament) i 15 (Pinedo – Pl. Ajuntament), una mesura que entrarà en vigor en les pròximes setmanes.

La línia 9 ja no finalitzarà a la Torre, concretament en la parada Real de Madrid – Entrada Pinet, la ruta continuarà fins a finalitzar a Sedaví fins al Forn d’Alcedo i es reforçarà amb tres autobusos més tant al matí com a la vesprada.

En el cas de la línia 14 s’escurça el recorregut i ja no arribarà fins a Forns d’Alcedo. En el seu lloc el recorregut conclourà en l’Oliveral i s’estalviaran 8 minuts de viatge al centre de València en accedir-se per l’avinguda Estimat Granell en lloc de per el carrer Escultor José Capuz per on ara passarà la línia 15 en assumir part del recorregut de la 14 fins a arribar a l’avinguda Antic Regne.

Segons ha publicat 20minutos, fonts de l’EMT han assenyalat que de moment no hi ha una data acordada per al canvi encara que serà en les pròximes setmanes. A més, asseguren que el disseny de les rutes encara no està tancat i que podria patir modificacions abans de la seua aplicació definitiva.