La EMT empieza el servicio de verano: las 11 líneas que te llevan a las playas de Valencia

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València iniciarà aquest dissabte un servei especial de platges. Aquestes serviran per a reforçar les línies que connecten amb la franja marítima de la ciutat i l’àrea metropolitana.

Així, les persones usuàries podran utilitzar les línies 15, 18, 23, 31, 32, 92, 95 i 98 per a gaudir de la platja durant el dia.A més, les línies 19, 24, 25, 93 i 99 funcionaran les 24 del dia.

La nova línia 23 entrarà en funcionament el 15 de juny. D’aquesta manera, es crearà una nova connexió per als veïns del Forn d’Alcedo, Castellar-L’Oliveral i Pinedo. Una manera de facilitar la mobilitat a la platja de Pinedo des dels pobles del sud.

FINS QUAN ESTARÀ EL SERVEI DE PLATGES?

El servei especial de platges es prolongarà fins a finals d’agost. Aquest també contempla a partir de l’11 de juny ampliacions en els recorreguts. Concretament,  en els itineraris de les línies 18, 24, 92, 95 i 98 per a arribar fins a la zona de platges.

En concret, . La 24 entrarà a la platja del Saler per a facilitar l’accés a les persones usuàries. Així mateix, la línia 92 també ampliarà el seu itinerari habitual fins al passeig marítim. La línia 95 anirà fins a la Marina per a oferir servei en Eugenia Viñes. A més, la línia 98 realitzarà diàriament el seu itinerari dels caps de setmana per a connectar amb el passeig marítim tots els dies.

Servei nocturn de l’EMT a les platges

Per primera vegada, el servei nocturn s’ampliarà a les platges. Concretament, suposarà un avantatge per als pobles de València i la seua àrea metropolitana. La idea és posar en marxa la nova xarxa nocturna el pròxim 15 de juny.

Les línies 19, 24, 25, 93 i 99 oferiran un servei ininterromput de dia i de nit per a anar a les platges. D’aquesta manera, els pobles de Pinedo, El Palmar, El Saler, El Perellonet i El Perelló estrenaran servei nocturn amb les seues línies habituals: la 24 i 25.

L’increment de l’oferta en aquestes línies s’anirà reforçant de manera progressiva amb l’arribada de la temporada alta d’estiu. Per exemple, a partir del 27 de juny, la línia 25 reforçarà el seu servei al Perellonet i El Perelló.