Corredor

Més de tres-cents empresaris de l’arc mediterrani es reuneixen hui en Los Barrios (Campo de Gibraltar) per a impulsar la finalització del Corredor Mediterrani.

Les Trobades pel Corredor han sigut impulsats amb l’objectiu de sol·licitar la culminació de la infraestructura ferroviària, per a persones i mercaderies, que unirà a les comunitats mediterrànies espanyoles entre si i amb Europa perquè puguem viatjar en la meitat de temps i que Espanya vaja el doble de ràpid.

A més, este dijous es donarà a conèixer l’estat de les obres compromeses pel Govern especialment les que afecten al tram Bobadilla-Algesires, el primer tram des del sud per al Corredor.

Prèviament, el President de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, aperturará la trobada juntament amb Javier Sánchez Rojas, President de la Confederació d’Empresaris de Cadis (CEC). I l’acte serà clausurat pel President de la Confederació d’Empresaris d’Andalusia (CEA), Javier González de Lara, i el propi Vicente Boluda.

Acció itinerant del Moviment #QuieroCorredor

Durant la jornada es presentarà l’acció itinerant del Moviment #QuieroCorredor. Si en 2017 va ser Tarragona, Murcia i Almeria, durant 2018 (des d’abril fins a setembre) un autobús arribarà a nou ciutats diferents.

La primera parada serà els dies 13 i 14 d’abril en Los Barrios (Camp de Gibraltar). L’autobús del Moviment #QuieroCorredor es trobarà en el centre comercial Badia Plaza de Los Barrios on la ciutadania podrà conèixer de primera mà el projecte i recolzar el Corredor Mediterrani amb la seua signatura. Per als visitants s’ha preparat una exposició interactiva i activitats d’oci per a tota la família.

Les següents parades seran Granada, Màlaga, Cartagena, Lorca, Alacant, Castelló, Reus i Martorell. El tancament de l’acció itinerant serà un gran acte empresarial el 27 de setembre a Barcelona.