A pesar que encara queden tres anys perquè la gigafactoría de Sagunt òbriga les seues portes, Volkswagen, a través de la seua empresa PowerCo, ja ha començat el procés per a contractar els treballadors. De fet, l’empresa alemanya ha obert aquesta setmana unes oficines a València des d’on vetlarà per l’evolució de la construcció de la fàbrica.

Les perspectives de la multinacional són bones perquè esperen generar més de 3.000 llocs de treball a partir de 2026. Així mateix, les primeres ofertes d’ocupació són d’un perfil professional mitjà i amb un contracte indefinit.

Els perfils més cercats són en l’àrea de recursos humans, administració i finances. Tots ells seran els responsables de portar la planificació i contractació de la companyia. A més, Volkswagen té set ofertes per a experts en mobilitat global, relacions laborals, projectes i desenvolupament organitzatiu. A això se sumen tres vacants per a finances amb l’objectiu d’ocupar-se de la gestió del Perte.

Per a optar a ells s’haurà de comptar amb la formació específica que demanda cada lloc i, a més, es valorarà el nivell en idiomes com l’anglès i l’alemany. En la pàgina web de la filial de bateries de Volkswagen ja es poden consultar aquestes ocupacions. Encara que no es detalla el salari, les ofertes indiquen un “paquet retributiu competitiu”.

ELS 15 LLOCS DE TREBALL QUE OFERTA VOLKSWAGEN 

 1. Project Management Expert (Operacions)
 2. Sèries Process Planner (Operacions)
 3. PMO Expert – Lead (Finances)
 4. Digital Workplace Expert (Tecnologia de la informació)
 5. Supervisor Production (Operacions)
 6. Office Management Assistant / Secretary (Administració)
 7. Compensation & Benefits Expert (Recursos humans)
 8. Organizational Development Expert (Recursos humans)
 9. HR Business Partner (Recursos humans)
 10. PMO Expert – PERTE, Industrial CapEx investments (Finances)
 11. PMO Expert – PERTE, Training (Finances)
 12. HR Projects, Processes and Policies (Recursos humans)
 13. Labour Relations Expert (Recursos humans)
 14. Global Mobility Expert (Recursos humans)
 15. HR Digitalization Expert (Recursos humans)