ValenciaCF.com / Foto Lázaro de la Peña

El grup valencià Bombai ha compost la cançó “Etern al costat de tu”, el nou himne per a l’afició, s’ha presentat en el Palau dels Arts en acte d’obertura d’actes centenari. La lletra destaca els “Cent anys d’història per celebrar amb emoció, sentiment i orgull… i per mirar a un futur compartit amb el VCF fins a l’eternitat”. “Etern al costat de tu” està gravada amb l’ajuda dels músics i productors valencians Nacho Mañó i Manuel Tomás

La cançó arriba es farà amb un buit en el cor dels valencianistes durant el centenari i té totes les paperetes per ser un nou símbol per als afeccionats del VCF, als quals està dedicada i ret homenatge.

Els components de Bombai han destacat que “és un gran orgull haver fet aquesta cançó”. Javi, Vicente i Ramón, tres joves valencians que s’han obert un buit en el panorama musical nacional al ritme d’una música alegre i contagiosa i que compaginen el seu amor per la música amb la seva passió pel València Cf. També ressalten que “Quan ens parem a pensar en el que estem fent per al club de la nostra vida ens tremolen les cames de l’emoció, de petits mai hauríem imaginat viure aquest moment com l’estem vivint”.

Amb el centenari també estrenem samarreta blanca, pantalons blancs i mitges negres. Elegant i amb els detalls en daurat. Així és la nova equipación que ha presentat el València CF per celebrar el Centenari recuperant els colors que vénen reflectits en els Estatuts Fundacionals del Club.

La samarreta serà totalment blanca, incloent les tres bandes característiques de la marca esportiva Adidas, partner tècnic del club, que de forma excepcional en samarretes de joc es mantenen en el mateix color neutre per no trencar amb el disseny original del València CF, totalment blanc, tal com van reflectir els seus fundadors. El coll s’ha dissenyat d’una forma diferent i original, simulant, amb un coll creuat en bec, la forma de la primera samarreta que, en el seu coll, a l’estil de l’època, s’ajustava amb cordons.

En el pit destaca l’escut del València CF brodat en ‘or’ amb detalls negres, així com el logotip de Adidas. I en la part posterior, sota el coll, llueix l’escut fundacional del club. Els pantalons és de color blanc, com indiquen els estatuts, amb el qual es van disputar els primers partits de la història del València. La equipación es completa amb les mitjanes en color negre, amb el qual es va completar la vestimenta blanca en els orígens valencianistes.