Este divendres a les 18 hores s’inaugurarà el Mercat de Nadal del Port de Sagunt, situat en el Triangle Umbral, que estarà obert fins al dilluns, 25 de desembre. D’altra banda, el 4 de gener a les 12 hores s’inaugurarà el Mercat de Nadal de Sagunt, que estarà situat en la plaça Cronista Chabret, que es podrà visitar fins al 7 de gener de 2024. L’horari dels dos mercats serà d’11 a 14 i de 16 a 21 hores.

La regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, considera que «amb esta mena d’actuacions per part de l’equip de govern continuem apostant i impulsant el comerç local, tan rellevant per al desenvolupament de l’economia de la nostra ciutat. A més, cal destacar la gran acceptació d’este esdeveniment per part dels comerços i consumidors».

Els mercats comptaran amb 35 llocs de venda, dels quals 16 seran de venedors locals. També s’oferiran activitats d’entreteniment tant per a majors com per a xicotets, com tallers infantils, cançons, ninots d’animació, atraccions, photocall, espais decoratius, etc.

Els llocs de venda estaran dedicats a productes d’alimentació típica de nadal com torrons, confits, massapans, mantegades, xocolate, etc. També elements de decoració nadalenca com boles de decoració, cintes de nadal, serpentines, garlandes, llums, etc. A més, hi haurà plantes i arbres de nadal, articles relacionats amb el betlem tradicional, joguets, llepolies i articles d’artesania, entre altres.