El pavelló de la Font de Sant Luís va ser testimoni ahir de l’assaig de l’acte d’elecció de les candidates a Falleres Majors de València i Corts d’Honor 2020.

Després de dues setmanes intenses de proves, entrevistes amb els jurats i molts nervis, les 73 xiquetes i 73 senyoretes, abillades amb sinagües i sabates de fallera, van acudir a l’assaig, preludi, de la qual serà ,probablement ,una de les nits més especials de la seua vida.

La «Fonteta» es convertirà demà, de nou, en el pavelló dels somnis, per a 26 falleres, per a les seues comissions i els seus familiars, quan aproximadament a les 23.30 el secretari general de Junta Central Fallera òbriga el sobre i done a conèixer el nom de les triades.

Però sens dubte serà una jornada molt especial per a totes les candidates, i per al món faller, que un any més «abarrotarà» les graderies del pavelló per a donar suport a les seues candidates.

I és que «elles», les candidates ,seran les protagonistes, i per a «elles» s’ha preparat un espectacle,  en el qual participaran centenars de fallers sota les directrius de Susana Renau i la seua escola de ball.

L’acte d’elecció arrancarà a les 20h, però les portes de la Font de Sant Luís s’obriran a les 18 h i des d’aqueix moment, la música del deejay valencià Pablo Guerola amenitzarà l’espera.

A les 19h arribaran al pavelló les altres protagonistes de la nit Sara Larrazábal i Marina Civera, Falleres Majors de València 2019 i les seues Corts d’Honor, qui s’acomiadaran del món faller i deixaran passe a les seues successores.

Tot preparat ja per a un de les jornades més emocionants de l’exercici faller, i 7 Televalencia i el Vive las Fiestas de José González, estarà allí per a explicar-t’ho amb un programa especial en directe que arrancarà a les 19h.

I és que el cor de les candidates…ja batega.