Arriba una de les nits més especials del calendari faller: l’elecció de les Corts d’Honor i les Falleres Majors de València 2020.

El Pavelló de la Font de Sant Luís és l’escenari triat on a partir de les 23.30 seran nomenades, de les 146 candidates , les 13 xiquetes i 13 senyoretes que conformaran les Corts d’Honor i de les quals eixiran triades el pròxim dia 16 d’octubre, amb la telefonada de l’alcalde de la ciutat Joan Ribó, les Falleres Majors de València 2020.

L’acte d’elecció arranca a les 20 hores,amb un espectacle amb el lema “Elles”, preparat per Susana Renau i la seua escola de ball ,en el qual participaran més d’un centenar de fallers ,de diferents comissions de València, i que retrà homenatge a les vertaderes protagonistes de la vesprada, les candidates.

Després de l’eixida de les candidates a la pista, arribarà el moment del comiat de les Falleres Majors de València 2019 Sara Larrazábal Bernal , Marina Civera Moreno, i les seues Corts d’Honor.

Després d’un descans, que serà amenitzat pel Deejay valencià, Pablo Guerola, aproximadament a les 21.30,  les 73 candidates infantils realitzaran la seua desfilada , i serà a les 22.20 quan coneixerem a les 73 candidates majors que també realitzaran la seua desfilada.

Amb l’apoteosi final de l’espectacle, arribarà el moment més esperat, el secretari general de Junta Central Fallera, Joaquim García Ortells, procedirà a la lectura del veredicte i coneixerem a les 13 xiquetes i 13 senyoretes, que es convertiran en les màximes representants de les falles 2020.

L’acte estarà conduït pels periodistes Ferran Cano i Nuria Llopis Borrego i podrà seguir-se en directe a través de 7 Televalencia, amb un programa en directe, a través del qual José González i el seu equip, et portaran les entrevistes i tot els detalls del que ocórrega en una de les cites imprescindibles per als amants de les falles.