Valencia

(Valencia CF)-. Preparats per a una altra batalla! La plantilla ha realitzat l’última sessió abans de viatjar este migdia a Sant Sebastià, on s’enfronta este dissabte (13 h) a la Reial Societat a la recerca de la seua primera victòria en LaLiga, en la qual Marcelino no ha pogut comptar amb Gayà, Piccini a causa d’un procés febril i Santi Mina, en fase de recuperació.

Ha sigut un entrenament on els futbolistes van treballar a un alt nivell d’intensitat, com es va reflectir en els partits de reduïdes dimensions. Hi ha “fam” de victòries i açò ho transmet la plantilla en el dia, conscient que s’està treballant en la línia correcta, encara que encara no ha arribat la primera victòria.

Després de trencar una ratxa sense vèncer en Anoeta la passada temporada que durava des de 2010, en guanyar 2-3, el principal objectiu és donar-li continuïtat sumant els tres punts que significarien una injecció de confiança de cara al retorn a la Champions League de la setmana vinent. Però ara, tot el focus està posat en el partit de Anoeta.