Fuente: Valencia Basket

Valencia Basket arriba a l’última parada del tour de tres partits seguits lluny de la Fonteta. Embutidos Pajariel Bembibre és el rival de l’últim partit ajornat que els queda a les taronja, en el qual busquen el tres de tres.

Valencia Basket tornarà a comptar en aquest partit amb la baixa de Marie Gülich. La interior finalment no va viatjar amb l’equip enfront de Movistar Estudiantes a causa d’unes molèsties en una mà i tampoc va jugar davant Durán Maquinaria Ensino. Per a aquest últim partit del tour, l’alemanya tampoc estarà. Rubén Burgos sí que podrà comptar amb les 11 jugadores restants per a aquest enfrontament en Bembibre.

El rival: Embutidos Pajariel Bembibre

El conjunt de Castella i Lleó arriba a aquesta cita després d’haver assegurat ja la seua permanència en la màxima categoria del bàsquet espanyol, mancant disputar dos partits, gràcies als ajustos que ha fet en la seua plantilla.

Precedents: Domini del València Basket

El conjunt taronja té ple de victòries en els quatre partits que ha jugat enfront d’Embotits Pajariel Bembibre, unes més inflades que unes altres. L’any passat a la Fonteta, les de Rubén Burgos van guanyar de només 3 punts a les lleoneses. Aquesta temporada, el triomf de València Basket va ser de quasi 40 punts. L’últim partit en Bembibre va ser fa més de dos anys, perquè la passada temporada no es va jugar per la situació sanitària, amb un triomf que va ser molt ajustat per 52-58.

Opcions de lideratge

Valencia Basket va assegurar a Lugo la segona plaça de la lliga de cara als playoffs. No obstant això, encara té opcions d’acabar com a líder si no falla en les dues jornades que queden i si Perfumerías Avenida perd un dels dos partits que també li queden. Les de Salamanca juguen també aquest dimecres un partit ajornat enfront de Lointek Gernika i tancaran la lliga regular amb un clàssic a casa de Spar Girona.