Les Falles de 2025 ja té a les seues màximes representants a Bétera. La xiqueta, Andrea Toral Navarro ha sigut triada Fallera Major Infantil del municipi, mentre que la senyoreta Miriam Meliá Ferrera ha sigut triada Fallera Major de Bétera.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha sigut l’encarregada de fer l’esperada anomenada a les triades, que han sigut proposades per la Junta Local Fallera en un acte en el despatx d’Alcaldia de l’Ayuntamientoen el que també era present el regidor de Festes, José Vicente Martí, així com les Falleres Majors de Bétera 2024, els regidors de l’equip de govern, membres de la directiva de Junta Local Fallera i els representants de 2025 de les 5 comissions falleres de Bétera.

La primera crida ha sigut a la xiqueta Andrea Toral Navarro de la Falla l’Albereda qui emocionada ha reconegut la veu de l’Alcaldessa i ha rebut la notícia que en 2025 serà la representant del món faller infantil de Bétera. Seguidament, l’Alcaldessa ha marcat el número de telèfon de Miriam Meliá Ferrando, de la Falla Carraixet, per a anunciar-li que ha sigut la triada com a Fallera Major de Bétera 2025. Miriam commoguda ha acceptat el càrrec durant la crida.

“Aquest és un dels actes més emocionants de les Falles. Quan marque els números de telèfon i sent aqueixes veus tan nervioses i emocionades m’adone de la gran faena que fem tots i totes entorn a aquestes festes tan nostres, plenes de tradició ydevoción i que són uns dignes senyals d’identi-doneu del poble valencià”, ha explicat l’Alcaldessa.

FELICITAR A LES NOVES FALLERES MAJORS DE BÉTERA

Tot seguit, la comitiva s’ha traslladat en un primer moment a la Falla l’Albereda per a donar l’enhora-bona a la Fallera Major Infantil de Bétera per a 2025, Andrea Toral Navarro. I després desplaçar-se fins a la Falla Carraixet, per a felicitar la Fallera Major de Bétera 2025, Miriam Meliá Ferrera.

“Avui és un gran dia per a les Falles de Bétera, amb aquestes crides encenem la metxa de les Falles 2025 que segur que amb Andrea i Miriam seran inoblidables”, ha indicat el regidor de Festes, José Vicente Martí.

Mentre que Elia Verdevío, ha finalitzat la jornada amb unes paraules dedicades a les Falleres Majors de Bétera 2025 “Andrea i Miriam us desitge el millor exercici faller de les vostres vides, carregat de grans moments on, estic segura,portareu amb orgull el nom de Bétera”.