València Cup Girls és una nova competició que albergarà 65 partits de futbol femení en tres dies en la seua primera edició. La regidora d’Esports del Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha rebut en el Consistori a les representants dels 28 equips que participaran en la primera edició de la València Cup Girls.

El torneig tindrà lloc en instal·lacions esportives municipals. Se celebrarà els pròxims dies 28, 29 i 30 de juny i cercarà ser un referent internacional del futbol femení. En aquesta primera edició, la València Cup Girls comptarà amb clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Un total de 28 equips de futbol femení, que es repartiran en tres categories. Hauran 8 equips en G, 12 equips en G16 i 8 equips en G12. El torneig comptarà en total amb 65 partits de futbol en tres dies i podran seguir-se els partits en directe a través d’una APP web.

EQUIPS 

Alguns dels equips participants són filials de clubs que tenen als seus primers equips en Primera Iberdrola. Com són els casos del Llevant UD i València CF, així com en Repte Iberdrola com és l’Elx Cf. A més, també competiran clubs com CFF Marítim, CF Mislata, UD Picasssent, CD Xest, Joventut Manisense, CD Serranos, Borriana FB, CD Monte-Sión, Quart de Poblet o Sporting Club Requena.

València Cup Girls: guía práctica para conocer el torneo
València Cup Girls: guía práctica para conocer el torneo

FORMAT 

La València Cup Girlsse desenvoluparà en cinc instal·lacions municipals de la ciutat de València. Quatre d’elles al Jardí del Túria i al Camp de Futbol del Poliesportiu Quatre Carreres. El torneig acollirà la ronda de semifinals i les finals el dimecres 30. Després de les finals, al Camp de Serrans, es realitzarà la gala de lliurament de medalles per a les participants. Així com el lliurament de trofeus a les campiones i subcampiones de cada categoria d’edat. Totes les participants rebran una medalla commemorativa per la seua participació en el torneig.

La València Cup Girls albergará 65 partidos de fútbol femenino en tres días en su primera edición
La València Cup Girls albergará 65 partidos de fútbol femenino en tres días en su primera edición

INCLUSIÓ

D’altra banda, com a accions paral·leles, amb l’objectiu de contribuir a visibilitzar el futbol practicat per dones amb diversitat funcional, es disputarà un partit de futbol 8 entre l’equip femení del Llevant UD EDI i un combinat de dones valencianes de l’àmbit de l’esport, l’empresa i la política el dimarts 29. Un dia abans, tindrà lloc un partit d’exhibició entre jugadores de Escoles COR Blanquinegre de la Fundació València CF.