El coronavirus no da tregua en la Comunitat Valenciana e incrementa los contagios
Trabajadores del hospital La Fé en los exteriores del hospital. / Kai Försterling (EFE)

Els contagis per coronavirus continuen pujant per tercera jornada consecutivaLa Comunitat Valenciana ha registrat 21 nous casos de COVID-19 sent 3 a Castelló, 2 a Alacant i 16 a València. D’aquesta forma, en aquests moments queden actius 308 casos, la qual cosa suposa un 1,6% del total de positius.

D’altra banda, el nombre de persones ingressades als hospitals valencians segueix en descens. En aquests moments hi ha 52 pacients hospitalitzats i només 5 d’ells en la Unitat de Vigilància intensiva, segons les últimes dades de Sanitat.

Al mateix temps, cal comptabilitzar 101 altes. Aquestes eleven ja a 16.817 el nombre de persones curades des de l’inici de la pandèmia. A més, per segon dia consecutiu no s’ha notificat cap defunció per coronavirus en la Comunitat Valenciana. Per això, el nombre total de víctimes mortals segueix en 1.475 persones.

AIXÍ AVANCEN ELS BROTS DE RAFELBUNYOL I CASTELLÓ

El brot de coronavirus detectat en una empresa càrnia de Rafelbunyol la setmana passada continua amb dos casos actius. Encara que s’havien notificat alguns més, els últims detectats pertanyien a casos antics sense relació a aquest brot. A Castelló la xifra és més alta i supera la vintena. Són 23 persones les afectades per la COVID-19 i pertanyen als barris de Sant Lorenzo, Sant Agustín i Casas de la Bacora.