S’acosta la fi de curs i són milers d’estudiants els es juguen el seu futur universitari, una formació on l’elecció del centre jugarà un paper clau en el seu desenvolupament acadèmic i professional per a accedir al món laboral. En l’àmbit empresarial destaca EDEM, l’escola de Juan Roig per la que ja han passat milers d’empresaris i emprenedors del panorama nacional i internacional amb l’objectiu tant de formar-se com de llançar una iniciativa pròpia i d’èxit.

La directora d’este centre universitari situat en La Marina d’Empreses, Lucía Egea, ha visitat el programa ‘7 al Dia‘ per a donar a conèixer el sistema de funcionament d’EDEM, la seua oferta acadèmica i les beques i plans de finançament per als quals este centre destina “més d’un milió d’euros a l’any” amb l’objectiu d’ajudar a “més del 30% dels seus alumnes”.

EDEM cerca alumnes amb un perfil inquiet, “persones amb moltes ganes d’aprendre i de col·laborar en projectes emprenedors”, ha explicat Egea. Són estudiants “amb inquietud internacional” i “un bon nivell d’anglès” unit a una “actitud de superació”.

Estos alumnes disposen d’una gran varietat d’oferta acadèmica, des de graus com ADE per a Emprenedors o Enginyeria i Gestió Empresarial fins a màsters en Empreniment i Lideratge, Màrqueting i Venda Digital o el recentment incorporat SAP, sense oblidar el “vaixell almirall” d’EDEM: MBA Junior Full-Time.

A més, des de la Marina d’Empreses també s’aposta per Lanzadera, un programa que porta cinc anys impulsant projectes innovadors per a promocionar l’empreniment, i Angels, la iniciativa que completa el cicle de formació on s’ajuda al creixement empresarial.