El Centre Universitari de EDEM ha reforçat aquest curs el seu sistema de beques i de finançament amb un ferm propòsit: que tota persona interessada en els seus graus i postgraus puga cursar-los independentment de la seua situació econòmica.

Les beques, que poden aconseguir la totalitat de la matrícula, estan únicament condicionades a les necessitats econòmiques de les famílies i al compromís que mostren els interessats. Les dades del curs passat són clars sobre aquest tema: el 37% d’alumnes del Centre Universitari de EDEM van rebre ajudes a l’estudi (beques i/o finançament). En total, EDEM va destinar l’anterior curs 1,35 milions d’euros en beques.

EDEM també ofereix als seus alumnes la possibilitat de finançar el cost de la matrícula total o parcialment. Aquest model permet als alumnes cursar els seus estudis i establir un calendari de pagaments flexible que s’adapte a les seues necessitats. En molts casos, l’alumne començarà a pagar quan concloga la seua formació i comence a generar ingressos.

“En EDEM estem convençuts que un sòlid sistema de beques afavoreix el desenvolupament de joves talents que en un futur dinamitzaran l’economia fundant els seus propis negocis o aportant valor a les empreses en les quals s’inserisquen. D’una manera o una altra, generaran riquesa, la qual cosa suposarà més ocupació i benestar per a la societat. Volem alumnes amb afany de superació, disposats a aconseguir les metes que es fixen. EDEM sempre estarà al seu costat per a ajudar-los a complir els seus somnis. Qui estiga interessat a estudiar algun títol del nostre Centre Universitari i mostre actitud i aptitud, tindrà accés a una beca”, assegura Lucía Egea.