EDEM Escola d’Empresaris ha celebrat l’Acte de Graduació de Postgraus, corresponent al curs 2017-2018. Un total de 74 alumnes de la 12a edició del MBA Júnior Full-Time, la 3a del Màster en Emprenedoria i Lideratge (MEL) i la 1a del Màster en Màrqueting i Venda Digital (MMVD). Tots han rebut el seu diploma després d’haver superat amb èxit el curs acadèmic.

L’acte va ser apadrinat per Antonio Noblejas, director general de EDEM qui ha transmès als acabats de graduar tot el que cal saber per a enfrontar-se al món de l’empresa amb un parell de consells molt vàlids.

Els 74 alumnes s’han mostrat molt contents per haver superat el curs en EDEM, una escola de negocis que compta amb el prestigi i el reconeixement de gran part del sector. Cap va voler perdre l’oportunitat de recomanar l’estada en EDEM.

Durant l’acte de final de curs, els responsables de EDEM han recomanat als seus alumnes ser bones persones, exhibir un comportament ètic irreprotxable i que no obliden d’on vénen i qui els ha ajudat a aconseguir el seu èxit.