La Pastelería & Cafetería Dulce de Leche prepara l’obertura del seu nou local a València, en una de les zones més turístiques de València, la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

En aquesta ocasió, l’enclavament triat ha sigut l’Avinguda de França número 8, local anteriorment ocupat pel restaurant Dos Gardenias i per PIK-NIK.

El local comptarà amb uns 150 metres quadrats i una terrassa d’uns 50 metres quadrats, l’obertura dels quals està prevista aproximadament per a finals de mes, segons València Plaza.

Juntament amb l’altre establiment situat al carrer Jesús 71, i les dues botigues boutiques amb les quals compta l’empresa, situades al Carrer Pintor Gisbert, 2, de Russafa i al carrer Sant Vicent Màrtir 52, l’empresa de rebosteria artesanal, es converteix així en un dels llocs clau triat a la ciutat per a desdejunis, berenars, brunchs…

En la nova tenda no faltaran els pastissos característics de la botiga, de diferents sabors i grandàries, així com les seues croissants farcits, els seus iogurts amb fruites seques, sucs, batuts casolans i ara a l’estiu, l’orxata.