Dos calles de Valencia reducen la velocidad de circulación a 30 km/h

Conduir per la totalitat del barri de Beniferri a 50 quilòmetres per hora s’ha acabat. El servei de Mobilitat Sostenible del Ajuntament de València ha canviat les normes de circulació de dues dels seus carrers.

El consistori ha comunicat que l’actuació respon a les peticions veïnals d’aquest districte de Poblats de l’Oest. En aquest aspecte, ha executat els treballs de senyalització de calmat del trànsit als carrers Còrdova i Dels Xiprers.

En el cas del carrer Còrdova s’han pintat dos nous passos de vianants. Aquests s’han separat per un reductor de velocitat de plàstic a l’altura del parc infantil que hi ha en el barri. A més, aquests passos per als vianants cobreixen la manca d’encreuaments segurs que hi havia en quasi 130 metres de calçada.

Com ja s’havia esmentat, s’ha reforçat la senyalització del límit de velocitat a 30 km/h per tota la via. Finalment, l’Ajuntament també ha creat places d’estacionament de motocicletes. L’objectiu d’aquests és guanyar visibilitat en els passos de vianants ja existents.

Plano de las actuaciones en el barrio de Beniferri.

ACTUACIONS Al CARRER DELS XIPRERS

Al carrer Dels Xiprers s’ha instal·lat una mitjana de 1,2 metres d’ample en un dels seus trams. Concretament s’ha situat en la poma que hi ha entre Camí Vell de Llíria i el carrer Còrdova.

Amb la nova mitjana s’ha eliminat un dels carrils passant de tres a dos, un per sentit. Per tant, en reduir el nombre de carrils de circulacióla velocitat passa a ser de 30 km/h tal com marca l’última Ordenança de Mobilitat.

D’altra banda, el carrer també ha patit una modificació de l’aparcament. L’estacionament de cordó serà des d’ara de bateria. A més, se han creat quatre places per a motocicletes i un pas de vianants en la intersecció amb Camí Vell de Llíria.