Sàpia el que costa dormir en la suite més luxosa de València

Les Arenes de València és un dels hotels més exclusius de la ciutat en les seues habitacions han des de oligarques russeo, magnats àrabs i fins a un James Bond.

L’hotel Las Arenas de València és un dels més luxosos de la ciutat. Situat en un punt privilegiat entre el barri del Cabanyal i la platja de Malva-rosa, ostenta l’exclusiu títol de tindre la suite més cara de la capital del Túria amb un preu de 3500 euros la nit i unes característiques molt especials com els seues 120 metres quadrats, un jacuzzi en el bany, un menjador amb capacitat per a vuit persones i una xicoteta cuina.

Una decoració exquisita a força de delicats marbres o teles de primera qualitat, fan que gaudir d’aquesta suite siga tota una experiència i que solament està a l’abast de molt poques persones i amb contes corrents molt engruixats.

En el seu llit també ha descansat tot un Agent 007 i és que Daniel Craig, l’últim James Bond, es va quedar en l’hotel després de presentar a València una de les seues pel·lícules l’any 2009. Però a pesar que este tipus de clients semblen molt exigents, des de Las Arenas confessen que no solen tindre peticions especials.

La suite Malva-Rosa de les Arenes no solament és un espai confortable per a descansar. Gràcies a les seues vistes privilegiades, el servei premium que ofereix l’hotel i la seua comoditat, és una habitació per a viure-la.