L’hotel Las Arenas de València és un dels més luxosos de la ciutat. Situat en un punt privilegiat entre el barri del Cabanyal i la platja de Malva-rosa, ostenta l’exclusiu títol de tindre la suite més cara de la capital del Túria amb un preu de 3500 euros la nit i unes característiques molt especials com els seues 120 metres quadrats, un jacuzzi en el bany, un menjador amb capacitat per a vuit persones i una xicoteta cuina.

Una decoració exquisita a força de delicats marbres o teles de primera qualitat, fan que gaudir d’aquesta suite siga tota una experiència i que solament està a l’abast de molt poques persones i amb contes corrents molt engruixats.

En el seu llit també ha descansat tot un Agent 007 i és que Daniel Craig, l’últim James Bond, es va quedar en l’hotel després de presentar a València una de les seues pel·lícules l’any 2009. Però a pesar que este tipus de clients semblen molt exigents, des de Las Arenas confessen que no solen tindre peticions especials.

La suite Malva-Rosa de les Arenes no solament és un espai confortable per a descansar. Gràcies a les seues vistes privilegiades, el servei premium que ofereix l’hotel i la seua comoditat, és una habitació per a viure-la.