Previsió Divendres

El cap de setmana arrancarà amb cels buidats amb alguns núvols baixos al matí- Les temperatures mínimes se situaran entre els 19 i 23°.

Ja a la vesprada cels totalment buidats i temperatures amb pocs canvis expeto a l’interior de la província de València, on baixaran les màximes. En les capitals Alacant marcarà 30º de màxima, Castelló 31º i València 29º.

Respecte al risc d’Incendis Forestals continuarà alt en pràcticament tota la Comunitat pel que caldrà extremar les precaucions.

Cap de setmana calorós

De cara al dissabte i diumenge es mantindrà la mateixa situació. Predomini de cels buidat. El dissabte les temperatures mínimes amb pocs canvis i les màximes en ascens, més acusat a l’interior i sud de la província de València, on pujaran entre 4 i 6 graus. Per al diumenge sol i veurem baixar alguna cosa les temperatures però sense deixar l’ambient sufocant.

La setmana segons les previsions començarà en el nord de Castelló amb intervals nuvolosos, sense descartar algun ruixat. En la resta cels poc nuvolós. Temperatures en descens a l’interior i sense canvis o en lleuger ascens en la costa.

Arranca la canícula, el període més calorós de l’any

La canícula, coneguda per ser el període més calorós de l’any i durant el qual es poden registrar temperatures de fins a 45 °C, es produeix entre el 15 de juliol i el 15 d’agost.

Durant aquesta època es recomana tindre especial cura amb els colps de calor, especialment en els grups de major risc com són els xiquets, ancians, embarassades i persones malaltes. A més s’ha d’extremar la precaució per a evitar incendis forestals.

http://7televalencia.com/mas-calor-fin-semana/