Denuncian a una discoteca de Valencia por agresión racista:
El joven denunciante tras la fractura nasal sufrida en la presunta agresión.

El jutjat d’instrucció número 14 de València investiga la presumpta agressió racista a un jove marroquí a les portes d’una discoteca de la Ciutat de les Arts i les Ciències. El denunciant assegura que els vigilants de Mya li van donar una pallissa que li va fer acabar a l’hospital.

Els fets van ocórrer en la matinada del dissabte 6 de març. Va ser aqueixa nit quan el jove va tractar d’accedir a la discoteca fent cua amb normalitat. A la porta li van negar l’accés assegurant que sense entrada prèvia no podia accedir. A més, li van indicar que ja havien completat l’aforament.

Després d’això, el xic va començar a parlar amb un grup d’holandesos amb els quals va entaular relació i va tornar a fer la cua minuts després. En aquesta ocasió tant ell com la resta del grup van aconseguir accedir. Tots ells van ensenyar el DNI, van abonar l’entrada i van rebre una polsera per a acreditar que havien pagat.

No obstant això, quan el jove denunciant es trobava demanant una consumició va ser increpat per un dels porters. Aquest el va obligar a abandonar la discoteca i se’l va portar fora del local. Una vegada allí, segons figura en la denúncia, el xic va ser envoltat per prop de sis o set vigilants. Aquests li van insultar amb crits de “moro de merda, et mate” i li van colpejar donant-li una pallissa que va acabar amb diverses contusions.

La víctima va haver de ser atesa en Urgències presentant una fractura nasal. A més, va denunciar els fets en comissaria i dies després va acudir a l’associació València Acull a la recerca d’assessorament i assistència jurídica.

L’advocat del jove, Juan Molpeceres, ha assegurat que el jutjat ja ha identificat a diversos vigilants de Mya. Ara s’investiga si tots ells van estar involucrats en l’agressió racista denunciada.