Hacienda
Entrada de la discoteca Hacienda en Javea.

Un portal web immobiliari ha tret a la venda la parcel·la d’una de les discoteques més famoses de Xàbia: La Hacienda. El terreny, emplaçat al parc natural del Montgó, ocupa un total de tres hectàrees i s’embene per cinc milions d’euros incloent dos viles de 176 i 375 metres quadrats.

La Hacienda és mítica en la localitat alacantina per ser un espai de referència des que obrira les seues portes en 1966, moment en el qual es va convertir en referent musical de l’ambient bohemi de la dècada sent freqüentada per actors internacionals de llavors com l’actor francès Alain Delon o l’actriu britànica Jacqueline Bisset.

Des del portal web s’assegura que totes les llicències de la parcel·la en la qual se situa la sala de festes “estan en vigor” i les instal·lacions estan “completament equipades”, a més en l’anunci es destaca com un espai apte per a tota mena d’esdeveniments com a “concerts, sopars, aniversaris, mercats ambulants, presentacions per a empreses, noces, festes, aniversaris”.

Hacienda ha funcionat fins a aquest estiu, va ser el passat 25 d’agost quan es va comunicar a través de les xarxes socials que la discoteca tancava les seues portes “fins a l’any que ve” pel que de moment es desconeix el rumb que prendrà el mític espai de Xàbia després de la decisió de la seua venda.