El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, va ser l’impulsor del recurs presentat davant el decret de Plurilingüisme de Vicent Marzá i que el Tribunal Superior de Justícia va suspendre cautelarment. Els motius que van tindre en compte per a dur a terme esta inciaitva des de la Corporació Provincial eren clars.

Però el conseller Marzá no es va quedar quiet i immediatament va anunciar la presentació d’un altre recurs contra la suspensió. Però este fet no ha preocupat a Sánchez i assegura que respecta totes les accions que se posen en marxa sobre este tema. Sánchez diu que no està en contra del canvis en matèria Educativa, però el que suggerix a la conselleria  és que busque el consens i fuja de les imposicions.

Davant este encreuament d’acusacions el president de la Diputació d’Alacant té clar quin li agradaria que fora el final d’esta polèmica. De moment, els responsables del Tribunal Superior de Justícia no s’han pronunciat sobre el fons de la seua decisió. El que sí és clar és el que la polèmica del plurilingüisme seguirà deslligant la polèmica en la Comunitat Valenciana.