Kakebo: Así es el método chino para ahorrar estas navidades
Kakebo: Así es el método chino para ahorrar estas navidades

El 31 d’octubre no solament se celebra Halloween, sinó que també és una data molt important per a les nostres butxaques, ja que es commemora el Dia Mundial de l’Estalvi. En este dia es fomenta no malgastar i aprendre a estalviar, tant en l’economia personal com familiar.

Una de les principals claus per a maximitzar l’estalvi és comparar preus abans d’adquirir qualsevol tipus d’article o servei, alguna cosa que ja està bastant interioritzat pel consumidor espanyol. Segons dades d’idealo.es, el comparador de preus líder a Espanya, el 62,3% dels consumidors sol comparar preus abans de realitzar qualsevol tipus de compra en Internet, la qual cosa està impulsant el creixement de la figura del smart consumer espanyol, que fuig de la compra per impuls i utilitza totes les eines que té a la seua mà per a maximitzar l’estalvi.

Comparar preus abans de comprar és tan important que pot arribar a suposar un estalvi de fins a quasi un 50% en determinats articles. Entre els productes que es pot obtindre un major estalvi si comparem el seu preu de l’una a l’altra botiga online, destaquen articles variats d’ús diari per a tot tipus de públic, com a cascos de moto, videojocs, càmeres réflex, sabatilles de running i joguets.

L’estudi d’idealo ha revelat a més que el consumidor espanyol ha perdut la por i cada vegada està més habituat a fer compres en Internet, com demostra el 35% dels espanyols que fa algun tipus de compra online almenys una vegada cada dues setmanes.

“Internet ha revolucionat els hàbits de compra dels consumidors de tot el món, permetent-los adquirir qualsevol tipus de producte en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, i facilitant l’estalvi de les economies familiars”, assenyala Adrián Amorín, country manager d’idealo.es, que afig: “gràcies a eines com els comparadors de preus és possible consultar d’una ullada els diferents preus que existeixen per a un mateix article, de tal forma que el consumidor siga capaç d’adquirir allò que necessita sense que es ressenta la seua butxaca”.

https://7televalencia.com/es/halloween-incorpora-personaje-hollywood/