Detenido por masturbarse en un parque de Sagunto delante de menores

La Policia Nacional ha detingut a un matrimoni d’Algemesí per la suposada compra d’un xiquet de sis anys, fill d’un familiar llunyà de la parella. Els acusats han quedat en llibertat amb càrrecs encara que estan sent investigats i hauran d’acudir al jutjat competent quan se’ls cite per a declarar.

La mare del menor, una xica de 25 anys, va denunciar en una comissaria de Madrid que s’havia vist en l’obligació de lliurar al seu fill. Segons avança el diari Levante EMV, va ser el marit de la jove qui li ho va exigir. L’objectiu era rebre un benefici econòmic que, segons els acusats, mai es va realitzar.

Gràcies a la denúncia de la mare, la policia va aconseguir conèixer el parador del xiquet. Aquest es trobava vivint a Algemesí al costat d’un matrimoni, familiars llunyans del marit. El xicotet portava vivint aproximadament un mes amb la parella, qui finalment va lliurar al xiquet de manera voluntària.

Els acusats van ser detinguts en comissària. No obstant això, quan van acabar de prestar declaració davant els investigadors van poder marxar-se i van quedar en llibertat amb càrrecs. Els agents han indicat que el menor mostrava “una gran afectivitat i afecte” cap als acusats. Hui dia el xiquet es troba en un centre de protecció de menors mentre s’aclareixen els fets.