Detienen a una mujer borracha por pegar a su hija en una parada de autobús de Valencia
Agentes de la Policia Nacional detienen a una mujer tras pegar a su hija

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de València a una dona de 26 anys. Està acusada com a presumpta autora del delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, ja que hauria pegat la seua filla de sis anys. També se li imputa un delicte d’abandó de menor ja que la dona estava inconscient, pel que sembla, en estat d’embriaguesa, amb la seua filla plorant en ple carrer.

Els fets es van produir el divendres sobre les tres de la vesprada. Va ser llavors quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser requerits per un grup de persones en una parada d’autobús. En aproximar-se, van observar a una dona inconscient tombada en el banc. Pel que sembla estava estat d’embriaguesa, acompanyada d’una xiqueta plorant.

Els agents van sol·licitar un indicatiu sanitari. Mentrestant, van localitzar entre les seues pertinences dues botelles de vi obertes i una targeta de crèdit al seu nom. Amb ella van fer les gestions pertinents per a esbrinar qui era la dona, localitzant una direcció.

Al mateix temps, una altra patrulla es va dirigir a la direcció en la qual la dona i la xiqueta pernoctaven. L’objectiu era localitzar a algun altre familiar que es fera càrrec de la menor. No obstant això, la gestió va ser negativa ja que ambdues estaven soles.

Després de presentar-se un indicatiu sanitari que va traslladar a la dona a l’hospital, els agents van traslladar a la menor a les instal·lacions del grup de la UFAM. La xicoteta presentava un hematoma en el nas i finalment va ser ingressada en un centre de menors.

Tant en el trasllat com en dependències policials, la xiqueta va manifestar que la seua mare li havia pegat i que bevia de manera habitual. La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.