Agents de la Policia Nacional han detingut a quatre persones pel presumpte segrest d’un home a l’habitació d’un hotel d’Alacant. Els presumptes autors van amenaçar a la víctima a punta de pistola amb fer mal als seus familiars si no aconseguia els diners per al rescat, sent obligat a cridar als seus afins i demanar-los entre 5.000 i 10.000 euros com a rescat.

Finalment va ser alliberat a l’interior d’un establiment comercial de Sant Joan (Alacant), on seguia retingut per un individu que va ser detingut en eixe moment. Altres tres persones van ser posteriorment arrestades per la seua presumpta vinculació amb el rapte. Tots han ingressat a la presó.

Trucades insistents als seus familiars

Els fets van ocórrer el passat 12 de desembre. Un home era retingut a l’interior d’una habitació d’hotel d’Alacant per diversos individus i, sota amenaça d’arma de foc, obligat a cridar als seus familiars per a sol·licitar els diners per al pagament del rescat. La víctima va cridar al seu germà, resident a Toledo, per a demanar-li insistentment grans quantitats de diners sense aportar cap altra explicació. Després de tallar la comunicació, no va respondre a cap de les trucades retornades pel seu germà.

Després de mitja hora sense contacte, la víctima va tornar a cridar al seu germà per a reiterar-li el lliurament dels diners, entre 5.000 i 10.000 euros, tornant a tallar la comunicació sense donar més informació. Uns minuts més tard, un amic de la víctima va tornar a cridar a la mateixa persona per a informar-lo que diverses persones tenien segrestat al seu germà a l’habitació d’un hotel d’Alacant.

Alliberat en la localitat alacantina de Sant Joan

Després de realitzar les primeres gestions i comprovar la veracitat dels fets, els agents es van desplaçar fins a l’hotel on presumptament s’estava produint el segrest. Allí van comprovar que la víctima havia abandonat el lloc uns minuts abans acompanyada per una altra persona. Les perquisicions dutes a terme in situ, i el suport sol·licitat a la sala 091 perquè totes les patrulles se sumaren a la cerca, van permetre que els agents localitzaren i alliberaren a la víctima en un establiment de Sant Joan (Alacant). En eixos moments continuava retinguda contra la seua voluntat a l’espera que es realitzara el pagament. Els agents van arrestar a la persona que li acompanyava per ser un dels presumptes segrestadors.

En ser alliberada, la víctima va manifestar als agents que el succés tenia el seu origen en un deute contret amb els seus captores. Va relatar que quatre persones ho havien retingut contra la seua voluntat en una habitació d’un hotel i que li van asseure en una cadira a punta de pistola. Mentres era amenaçat el van obligar a cridar, utilitzant la manera mans lliures del telèfon mòbil, a les persones que foren necessàries amb tal que recopilara tots els diners que presumptament els devia. Al mateix temps, li amenaçaven amb fer mal als seus familiars si no ho aconseguia.

L’arma es va intervindre durant un registre en Fuengirola

L’endemà de la intervenció policial, els agents van detindre a un altre dels presumptes autors del segrest i van recaptar dades sobre els dos fugits, aconseguint la seua identificació.

En un operatiu dut a terme a principis d’enguany, els policies van practicar dos entrades i registres en diversos habitatges de Fuengirola (Màlaga), on es va detindre a un altre dels presumptes autors i es va intervindre l’arma amb el que la víctima va ser presumptament amenaçada.

Amb la informació obtinguda en els habitatges registrats, la Policia Nacional va localitzar i va detindre dimarts passat a l’últim dels presumptes segrestadors a Alacant.
Els quatre detinguts, de 42 i 49 anys d’edat, van ser posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció número quatre d’Alacant qui va decretar l’ingrés a la presó de tots ells.

Descubre los rostros televisivos que pasarán por Cevisama

El doctor Pedro Cavadas se estrena este martes en El Hormiguero

El Cabanyal defiende su huerta con una plantación de árboles