Impresionante persecución por las calles de Valencia

Dos dels homes detinguts en la matinada del dilluns després d’una persecució policial després que intentaren robar a la botiga Louis Vuitton de València segueixen en comissaria, mentre que el tercer roman ingressat fora de perill, ja que va resultar ferit de bala en la persecució.

Fonts policials asseguren que, de moment, els detinguts no han sigut posats a disposició judicial i dues d’ells segueixen en dependències policials.

El ferit de bala, que va ser traslladat a l’Hospital Clínic de Valèncía, va ser intervingut quirúrgicament ahir i roman en el centre hospitalari “fora de perill”, segons les fonts.

L’intent d’atracament es va produir sobre les tres de la matinada del dilluns, quan la policia va ser alertada que uns individus estaven trencant amb una maça el cristall de l’aparador d’una botiga de Louis Vuitton del carrer del Poeta Querol de València.

Fins al lloc es van acostar diversos agents de policia i els lladres, en veure’s descoberts, van fugir en un vehicle, amb el qual van intentar atropellar a diversos policies.

Posteriorment es va iniciar una persecució pels carrers de la ciutat, durant la qual els detinguts van usar diversos extintors per a dificultar la marxa dels tres vehicles policials, que van resultar danyats perquè el cotxe perseguit “arremetia amb tot al seu pas”, segons les fonts.