Detienen a Mister Universo i desmantellen tres laboratoris clandestins

La materia prima era importada desde China

Agents de la Policia Nacional han desmantellat tres laboratoris clandestins i han intervingut més de 5.000.000 de dosi en una operació contra la producció de medicaments il·legals que ha comptat amb la col·laboració de EUROPOL.

Els registres han tingut lloc a València, Madrid i Màlaga, en l’operació s’ha detingut a 29 persones. La matèria primera era importada des de Xina i, una vegada a Espanya, traslladada fins als laboratoris on es realitzava el producte final. Les dosis eren distribuïdes en diversos gimnasos de la Comunitat de Madrid i, a nivell internacional, a través d’Holanda.

Els agents també han intervingut dues màquines per fabricar pastilles, una encapsuladora, tres grafadoras, milers d’unitats de cartonaje de medicaments il·legals/falsificats i diverses quantitats de substàncies estupefaents.

Els investigadors van comprovar que la matèria primera per produir els medicaments era importada des de Xina, entrant al nostre país per Madrid, Màlaga i València, i que era immediatament traslladada fins a tres laboratoris clandestins situats en localitats de Madrid (2) i València.

Després de nombroses vigilàncies, els policies van observar un continu moviment de furgonetes que s’encarregaven de la distribució dels medicaments i van comprovar que, a nivell nacional, les dosis il·legals eren distribuïdes per diversos gimnasos de la Comunitat de Madrid. A nivell internacional la distribució es realitzava a través d’Holanda.