Medusa

Més de 300.000 persones es van donar cita en el Medusa Sunbeach festival de la localitat valenciana de Cullera per a gaudir de la música del prestigiós productor i DJ francés, que va punxar els seus temes més coneguts des de l’imponent escenari principal de 100 metres de llarg per 30 metres d’alt.

L’actuació de David Guetta no va defraudar als centenars de milers d’assistents, molts dels quals anhelaven amb topar-se amb el Dj més gran des del seu debut en 2011 en el nostre país amb el tema de l’estiu, “Love takes over” juntament amb Kelly Rowland.

I és que la seua actuació va marcar un capítol dins de la història del Medusa amb una posada en escena extraordinària. Mescles grandioses ressonaven en l’escenari principal juntament amb els seus temes més top com “Play Hard” o “Bad”.

Medusa

Aquest festival de música electrònica està considerat el més multitudinari d’Espanya pel que artistes de la talla de Guetta, no van poder faltar a la trobada. No solament açò, li van acompanyar artistes de reconegut nivell internacional com Jerry Dávila, Catdealers, Angemi, Wolfpack o Headhunterz, entre uns altres.

D’altra banda, en la jornada de clausura de l’escenari techno del «Resonance» van haver-hi sorpreses molt agradables com les actucaiones de Nuke, Hot since 82, Nic Fanciulli, Joris Voorn o Adam Beyer, qui va anar l’encarregat de posar el fermall d’or a la present edició del festival.

L’última jornada del certamen també es va complementar amb DJ’s tan reconeguts com Germán Bass, Lorena, Carlos García, La lluna, Churru, Carlos Agraz, i Peke que als quals acompanyaran Undici, Javi Boss, Warface, Radical Redemption, Les meues KB, Magdog, Anderfist, DJ Juanma o Javi Molina.