La plaça de Toros de València acollirà els propers mesos concerts de grans artistes com Dani Martín, que ha penjat el cartell de complet pel 19 de maig i ha hagut d’afegir una nova data, el dia 20, amb entrades encara disponibles. El mateix li ha ocorregut a Pablo Alborán, que té previst actuar el 4 i 5 juliol. En el que queda de 2018, a més de Martín i Alborán, passaran pel recinte David Bisbal, el 21 de juny, Raphael, el 13 de setembre, Maluma, el 14 de setembre, Manolo García, el 15 de setembre, Pablo López, el 22 de setembre, Melendi, el 19 d’octubre i Loquilloque estarà el 9 de novembre).

La plaça de toros està de moda ja que no solament acull recitals de música pop, sinó que també ha estat escenari de grans esdeveniments com els quarts de final de la Copa Davis entre Espanya i Alemanya, amb èxit per a Rafa Nadal; d’espectacles esportius com el ‘pressing catch’; de concerts de bandes locals amb motiu del Dia de les Corts Valencianes; així com de ‘La fira dels comarques’, la iniciativa del Patronat de Turisme que repeteix a la plaça un any més, del 4 al 6 de maig.

La principal novetat es presentarà a la plaça amb salts i rugit de motor el 9 de juny quan la plaça de bous es converteixi en escenari de l’espectacle de motos ‘Xtreme MonstersFreestyle’, un esdeveniment en el qual els millors pilots de ‘freestyle’ sorprendran al públic assistent, que podrà presenciar a pocs metres de la seva casa un ‘xou’ en viu de les característiques dels quals fins ara solament se celebraven a la plaça de toros de les Vendes de Madrid.