Crits d’admiració, cants i molts aplaudiments. Així és com els fans valencians de Dani Martín van rebre ahir al cantant en la que va ser l’última parada de trobades amb els seus seguidors. Set hores d’espera i cues que continuaven més enllà de les portes d’El Corte Inglés de l’Avinguda de França no van frenar als centenars de fans a complir el seu somni: conèixer al que va ser el vocalista de ‘El Canto del Loco’.

Després de més de 20 anys sobre els escenaris, Dani Martín continua collint èxits i així ho demostren les últimes xifres de la que serà la seua gira ‘Lo que me da la gana’. Cinc ciutats espanyoles, entre elles València, seran les que puguen gaudir de les pròximes actuacions del cantant. Uns concerts que no arribaran fins al mes de setembre i en les quals sonarà amb força l’últim treball de l’artista: “La mentira”.

No serà fins a primavera quan els fans de Dani Martín puguen descobrir l’àlbum al complet, mentrestant només queda gaudir de “La Mentira” i esperar al gran concert que tindrà lloc en La Marina Sud de València el pròxim 3 d’octubre.

DESCOBREIX L’ENTREVISTA COMPLETA DE DANI MARTÍN