Cullera

El ‘Gorillaz Kingdom’ serà l’escenari més gran dels quals s’han muntat a Espanya durant els festivals musicals que se celebren anualment en el nostre país. El municipi de Cullera serà el lloc en el que se celebre el pròxim Medusa Sunbeach amb un escenari de 112 metres d’ample i 30 metres d’alt comptant amb tecnologia capdavantera per a desenvolupar un gran espectacle audiovisual valorat en un milió d’euros.

La quarta edició d’este festival portarà com a títol ‘Jungle Carnival’ recreant el paisatge salvatge de la selva amb dos trencades ens les que estarà la cabina del DJ. A més, l’escenari comptarà amb figures gegantes d’animals propis de la selva com a goril·les o tigres i es completarà amb tres volcans fumejants i arbres frondosos per a dotar a l’espai de major realisme. Tot açò serà obra de l’artista faller Fede Alonso qui treballa en el projecte des del mes d’abril en una nau de la pròpia localitat de Cullera.

Cartell confirmat
Rickie Hawtin, Joseph Capriati, The Jillionaire (Major Lazer) serà el cartell que forme part del IV Medusa Sunbeach sense oblidar dues festes: Space Ibiza i Circolo.

Espectacle tecnològic
El Main Stage comptarà amb 20 canons de Làser Kvant, 20 eixides de flames i 32 eixides de CO2 completat amb un espectacle de focs artificials tal com va succeir en la tercera edició.