Valencia
Recorrido de la carrera Never Stop Running Valencia.

La ciutat de València viurà aquest cap de setmana una tripe cita esportiva. La ciutat acull aquest dissabte la Volta a la Comunitat Valenciana de Dones, al que s’uneix a la nit el partit Llevant – Reial Madrid. A més, se li sumen dos esdeveniments el diumenge. D’una banda la carrera ‘Never Stop Running’ i per un altre el tancament de la Plaça de l’Ajuntament per ser últim diumenge de mes.

Pla de la recreació del recorregut de la Volta.

Volta a la Comunitat Valenciana Fémines

Aquest matí, amb motiu de la quarta edició de la Setmana Ciclista Valenciana, tindrà lloc la tercera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana Fémines. Una etapa en la qual les ciclistes hauran de completar un recorregut de 94 quilòmetres (València-Sagunt). Aquesta s’iniciarà en la Plaça de l’Ajuntament de València a les 10.55 hores.

Un circuit urbà que serà neutralitzat amb els corresponents talls de trànsit al pas de les participants i s’obriran just després. Únicament es mantindrà tancada al trànsit la Plaça de l’Ajuntament des de les 09.00 hores a les 11.00 hores.

El recorregut per València serà el següent: Plaza de l’Ajuntament, Marquès de Sotelo, carrer Xàtiva, carrer de Guillem de Castro, Passeig de la Petxina, carrer del Comte de Trénor, Pont de la Trinitat, carrer d’Alboraia, avendia Primacial Reig, carrer Alfauir, pas inferior de l’avinguda dels Germans Machado i camí de Montcada sentit Poble Nou.

Partit Llevant – Reial Madrid

L’equip granota es mesura aquest cap de setmana contra les merenges en la jornada 25 de la Lliga. Tots dos clubs tractaran de donar-ho tot per a guanyar i sumar així els cobejats tres punts. Mentres els de Zidane cerquen mantenir-se líders, el Llevant cercarà acostar-se als llocs de classificació europeus.

La trobada tindrà lloc a les 21 hores. Moments abans del partit es tancarà al trànsit el carrer Santiago Rusiñol. Atès que s’espera omplir l’estadi, es recomana l’ús del transport públic per a evitar embotellaments.

Never Stop Running

Pel que respecta a la carrera del diumenge, aquesta celebrarà el seu sisè aniversari. La competició forma part del Circuit de Carreras Populares de la ciutat de València. Està programada de 09.00 hores a 10.20 hores, tant la modalitat de carrera com la de marxa.

L’itinerari a seguir de la prova de 5 quilòmetres per part dels participants és: avinguda de França, plaça d’Europa, carrer del Pare Tomàs de Montañana, avinguda del Port, via de servei de Doctor Josep Juan Dòmine, gir a l’altura del carrer de Francesc Cubells per a tornar pel mateix carrer però per calçada fins a l’avinguda de l’Enginyer Manuel, carrer de Joan Verdeguer, avinguda de Balears, carrer de Menorca i avinguda de França de nou.

En aquest cas, es procedirà al tancament total del trànsit de l’avinguda de França entre els carrers de Menorca i Eivissa. Això serà a partir de les 06.00 hores i fins a les 11.30 hores aproximadament per a albergar les proves infantils.

Plaza Ayuntamiento Valencia

Tancament de la Plaça de l’Ajuntament

L’últim punt que s’ha de tenir en compte aquest cap de setmana si pensa agafar-se el cotxe serà demà. En ser últim diumenge de mes la Plaça de l’Ajuntament romandrà tancada al trànsit rodat de 10 a 20 hores.