Cospedal
Cospedal junto Weber, Arias Cañete y González Pons a su llegada a la reunión del Partido Popular Europeo en Valencia.

La ministra de Defensa i la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assistit este matí a l’Hotel Westin de València on ha tingut lloc la reunió del Partit Popular Europeu (PPE), una jornada de treball sobre política d’innovació europea i agricultura.

Cospedal ha sigut la responsable d’inaugurar l’acte lluint un llaç morat en senyal de suport al Dia Internacional de la Dona. Abans de començar, la ministra ha llegit una declaració en la qual els populars han admès que encara queda molt per fer en matèria d’igualtat.

Eliminar les barreres laborals, equiparar els sòls, millorar l’accés a les guarderies i augmentar els llocs d’executives en els sectors polítics i econòmics són algunes de les claus que ha defensat el PPE.

“És totalment increïble que dones ben formades i competents encara valen menys que els seus companys homes”, assenyalava el text llegit per Cospedal, afegint que tots aquests desavantatges a la dona “han de canviar” alhora que s’acaba amb la violència masclista i l’assetjament laboral.