Plano de los cortes de trádico de la Maratón de Valencia 2019.
Plano de los cortes de trádico del Maratón de Valencia 2019.

Este diumenge 1 de desembre milers d’atletes vinguts de tot el món gaudiran de la 39a edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP. Seran 42 quilòmetres de recorregut pel que el trànsit de tota la ciutat es veurà afectat amb corts i desviaments.

La prova arrancarà a les 8:30hores i l’últim corredor s’estima que abast la meta a les 15.00 hores pel que durant aquest tram gran part de la ciutat tindrà el trànsit restringit. Des d’esta passada nit el pont de Montolivet ja està tallat i no es reobrirà fins demà a les 21.00, igual que l’avinguda Professor López Piñero (Umbracle). En el cas de l’Albereda, el tram de la Ciutat de les Arts entre Plaza Europa i el Pont del Azud del Oro sentit a l’Aqua, s’ha tancat este matí a les 7.30 hores per a acollir avui la mini-marató.

A partir de les 15 hores arrancarà el muntatge de tota la competició afectant així l’avinguda Institut Obrer on es deixarà un carril per a garatges i a l’avinguda Professor López Piñero on hauran dos carrils en funcionament.

En el cas del diumenge la jornada es complica ja que depenent de les hores seran uns carrers o unes altres les afectades. De 5 a 11h. es tancarà totalment l’avinguda de l’Institut Obrer, la rotonda de l’avinguda Germans Maristes-avinguda Estimat Granell Mesado i l’avinguda Professor López Piñero. No serà fins al migdia quan la ciutat comence a recuperar la normalitat.

Pla ocupació 9 h.

Pla ocupació 9:30 h.

Pla ocupació 10 h.

Pla ocupació 10:30 h.

Pla ocupació 11 h.

Pla ocupació 11:30 h.

Pla ocupació 12 h.

Pla ocupació 12:30 h.

Pla ocupació 13 h.

Pla ocupació 13:30 h.

Pla ocupació 14 h.