Més de 5.700 corredors van volar en la IVª Never Stop Running

La segona cita del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars, la 4ª edició de la Never Stop Running “mai et rendisques” va congregar a quasi 6.000 persones.

47
never

La segona cita del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars va tenir com a epicentre l’entorn de l’Avinguda de França amb la 4ª edició de la Never Stop Running “mai et rendisques”.

Un traçat de 5.000 metres homologat, el més curt i ràpid del circuit, esperava als més de 5.700 corredors que van voler provar les forces contra el crono. Però abans, un respectuós minut de silenci per la pèrdua d’Alejandro Campón Moya , amant de l’esport i voluntari en l’última marató de València.

El traçat del circuit, i un ambient fresc i assolellat propiciava totes les condicions per a aquells que volien aconseguir una gran marca, de manera que els runners van volar sobre l’asfalt valencià, fins a completar els 5.719 “finishers”, dels quals 1.900, un 33,22 % van ser dones.

Però els més ràpids van ser en aquesta ocasió Sergio López, del Mediterrània Atticus, amb 15´14´´ en absoluta, seguit de David Aparicio, del Gaes Running Team (15:15) i Mohammed Mohattane (15:15) en absoluta mentre que en categoria fémenina Maria José Casinos, del Redolat Team, amb 17:39, qui ja es proclamara campiona en l’edició anterior i clara candidata a aconseguir el títol del present Circuit, per davant de Sheila Simao, del CD Metaesport (17:45) i Alicia Álvarez, del Sanus Vitae Team, amb 18:53.

Un matí de superació i esport amb una València que dóna ja la benvinguda a les seues festes falleres i que tornarà a omplir-se de corredors l’11 de març amb la I Volta a Peu Runners ciutat de València.