El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat més inversions per al Corredor Mediterrani. Una quantitat suficient per a “complir amb els terminis compromesos amb els diferents territoris”.

Estes declaracions les ha realitzat en el debat de les esmenes dels Pressuposades Generals de l’Estat de 2017. El titular de Foment ha avançat que les inversions ferroviàries ascendeixen a  4.471 milions d’euros.

“Es pretén modernitzar el sistema de ferrocarrils i completar la xarxa que es troba en execució, davant el que ha destacat com a pròxima fita l’arribada de l’AVE a Castelló, que es troba actualment en estat de proves”, ha destacat de la Serna.

«Els principals corredors tenen tots garantits el finançament i compten amb inversió suficient en 2017 i següents per a complir amb els terminis establits i amb els compromisos que s’han adquirit en els territoris», ha dit De la Serna.

De la Serna ha manifestat que el muntant que ha calculat Foment és “realista” i està basat en el que es podrà executar, ja que ha sigut planificat de forma rigorosa i existeix un «blindatge» als grans projectes, com els corredors ferroviaris.