coronavirus consum

Després de les imatges de cues quilomètriques i carros plens de productes en els supermercats de tots els punts d’Espanya pel coronavirus, alguns establiments han decidit prendre mesures per a evitar la compra desmesurada de productes; és a dir, per a evitar el no fer un consum responsable, al que advoquen totes les autoritats.

Un dels supermercats que ha pres mesures de “racionament” pel coronavirus ha sigut la cooperativa valenciana ConsumConsum ha anunciat que a partir del dilluns 16 establirà una sèrie de normes per a “garantir la compra habitual” en els seus centres, entre les quals es troba permetre a cada client comprar sis unitats d’un producte al dia. L’objectiu és evitar generar major caos en els supermercats pel possible desproveïment per la crisi del coronavirus.

Segons ha anunciat la cadena de supermercats en les seues xarxes socials, aquestes mesures també inclouen un control d’aforament a les seues botigues com la reducció d’obertura. Consum ha anunciat que el seu horari passarà a ser de 10 a 20 hores.