nieve

Encara que queda una mica més d’una setmana perquè arrencada oficialment l’hivern sembla que enguany la neu s’avançarà en la Comunitat Valenciana. L’Agència Estatal de Meteorologia ha anunciat que a partir de demà es posarà fi al període d’estabilitat que ens ha acompanyat aquestes últimes dos setmanes.

Es preveu l’arribada de “un front fred molt actiu” que entrarà hui a Galícia i creuarà “tota la península d’oest a est durant el dijous”. En concret s’espera que deixe pluges generalitzades que aniran acompanyades d’un descens dels termòmetres i nevades amb cotes de 1.000-1.200 metres en les zones de muntanya de la Comunitat.

A més, el front portarà fortes ratxes de vent pròximes als 60-70 km/h afectant l’estat del mar amb ones de 4-5 metres pel que demà s’activarà l’alerta groga per fenòmens costaners tant a la província d’Alacant com en el sud de València.

No obstant això, la previsió és que la borrasca desaparega al llarg de la jornada del divendres per a donar passe a un cap de setmana de temperatures més suaus i assolellat.

El cara a cara de Baldoví (Compromís) y José María Llanos (Vox) tras los insultos en Twitter