Els primers flocs de neu arriben a la Comunitat Valenciana

AEMET alerta de l'entrada d'un front fred que a més de neu deixarà pluges i reduirà les temperatures.

nieve

Encara que queda una mica més d’una setmana perquè arrencada oficialment l’hivern sembla que enguany la neu s’avançarà en la Comunitat Valenciana. L’Agència Estatal de Meteorologia ha anunciat que a partir de demà es posarà fi al període d’estabilitat que ens ha acompanyat aquestes últimes dos setmanes.

Es preveu l’arribada de “un front fred molt actiu” que entrarà hui a Galícia i creuarà “tota la península d’oest a est durant el dijous”. En concret s’espera que deixe pluges generalitzades que aniran acompanyades d’un descens dels termòmetres i nevades amb cotes de 1.000-1.200 metres en les zones de muntanya de la Comunitat.

A més, el front portarà fortes ratxes de vent pròximes als 60-70 km/h afectant l’estat del mar amb ones de 4-5 metres pel que demà s’activarà l’alerta groga per fenòmens costaners tant a la província d’Alacant com en el sud de València.

No obstant això, la previsió és que la borrasca desaparega al llarg de la jornada del divendres per a donar passe a un cap de setmana de temperatures més suaus i assolellat.

El cara a cara de Baldoví (Compromís) y José María Llanos (Vox) tras los insultos en Twitter